Camilla Gyllensvan 

Företagsutvecklare och Kommunikationskonsult

Camilla Gyllensvan gled in på Ekonomivison hösten 2016, då hon hade ett uppdrag att konkretisera den förändring som Ekonomivision genomgick i ock med webbifering och arbetat med att göra om företagetsprofil. I arbetet ingick marknadsundersökning, nulägesanalys samt att ta fram företagets nya profil och rekrytera personal. Vi trivdes så bra med det arbete Camilla utförde så vi startade ett samarbete för att erbjuda den möjligheten till våra kunder med. Och Camilla blev kvar.

Utöver driver hon utbildningsföretaget 4 LIFE Academy där hon utbildar i NLP, Kommunikation och Coachande ledarskap. Hon har sedan 2006 coachat flera hundra personer och årligen håller hon flera Internationellt certifierande utbildningar i Sverige och runt om i världen.

När hon inte arbetar med att utveckla människor reser hon gärna långt och kort. Nu närmast handlar det om att samla på Europeiska huvudstäder. Hon anser också att för att för fullo uppleva ett land ska du äta deras traditonella mat, vilket ibland är mer eller mindre lyckat.

för mer information och bokning kontakta Camilla på

info@ekonomivison.se