Camilla Granström 

VD Ekonomivision och Företagsrådgivare

Camilla startade ekonomivision 2004, det var då en byrå som inriktade sig på nystartade företag. Hon har tidigare arbetat med finasiell rådgivning och har erfarenhet från många olika brancher vilket ger henne en bred och gedigen kunskap. Camillas brinnande intresse för människan bakom företaget går inte att ta miste på då hon varit rådgivare för UF företag samt konsult i Timbanken.

Under åren har hon arbetat upp Ekonomivision till den fullservice byrå det är idag med sju anställda och expanderar kraftigt mycket pga av de nya digitala tjänsterna som ligger Camilla varmt om hjärtat.

När hon inte sitter i rådgivning eller som mentor tycker Camilla om att resa gärna då gärna till Frankrike och Bretagne som står för god mat och dryck. Annat som lockar är utbildning och utveckling på det personliga planet och att lyssna på böcker, främst en rafflande kriminalroman eller en gripande självbiografi. Bland alla de utbildningar och Certifieringar Camilla har hittar du , Stresshantering från Skandinaviska ledarhögskolan, dubbel NLP Master från Living NLP och 4 LIFE Academy samt att hon har nästan utbildat sig till kantor.

För mer information och bokning kontakta Camilla på

camilla@ekonomivision.se