Företagsutveckling

Mer värde för dig och ditt företag

 Vår passion är att stödja utvecklingen i företag. Vi är en aktiv och engagerad samarbets­partner som är med från sådd till skörd. Lika naturligt är det för oss att jobba med och själva och vidareutveckla vårt  företag och i vårt interna arbete. När vi lyckas med detta så ger vi mer värde till ditt företag – och du som kund når dina mål!

Företagsutveckling är för de allra flesta ett spännande ord inom entreprenörskap och företagande. Det innebär allt som får ditt företag att vidareutvecklas och växa. Teori och handling blandas och det innefattar ditt företags vision, mål, strategi och fokuserar på ekonomi, marknad, ledarskap och försäljning.

På Ekonomivision arbetar vi med att utveckla hela företagaren, både människan bakom och företaget. Vi tror nämligen att de hänger ihop.  Hos oss får du därför coachning och personligt stöd, hjälp med rekrytering och bemanning, organisationsutveckling, verksamhetsutveckling, och hjälp att utveckla din egna kompetens. För att nå just dina mål, Skräddarsyr vi ett upplägg som passar just dig och ditt företag

Hos oss arbetar ett team av kompetenta medarbetare med olika unika spetskompetenser. Vi arbetar alla efter visionen att du ska känna dig sedd och vi tror på att inspirera varje individens förmåga att vidareutvecklas tillsammans med sitt företag och att du ska få rätt hjälp i rätt tid.